Mihályi Edit

fitness edző

Mint minden fitness edzőnek, úgy nekem is számos sportbéli tapasztalat és kísérletezgetés van a hátam mögött. Ahogy a sportot kedvelő és művelő emberek életében lenni szokott, a fizikai állóképesség megalapozása már gyerekkorban elkezdődőtt. Úszás, küzdősportok, versenytánc, és még sok egyéb más sportágak művelésével nem csak rabjává váltam az aktív testmozgásnak, de általuk olyan szintű tapasztalatokat is szereztem, amik a későbbiek során nagyon hasznosnak bizonyultak.

Viszont a sport mellett nőként és anyaként is helyt kell állnom, ami plusz kihívásokat jelent. Mindhárom terhességemnél gestatios diabetesem alakult ki. A harmadik szülésem után inzulinrezisztencia megmaradt, ami egész életre szóló testmozgást, valamint sokkal jobban kontrollált étrendet vont maga után. Testmozgás terén elkezdtem új dolgokat kipróbálni, és a crossfitben sikerült is megtalálnom azt ami egy-két szűkös szabad óra alatt is képes biztosítani a szükséges edzettséget a mindennapos kötelezettségek mellett is. Ekkor már nem volt megállás: elvégeztem a sportoktató iskolát (fittness és testépítő szakon végeztem), majd megszereztem a crossfit edzői és spinracing oktató képesítést, valamint táplálkozási- és életmód tanácsadó képesítést szereztem. Fittness versenyeken is megmérettem magamat, ahol dobogós helyezéseket értem el. Kedvenceim közé tartoznak az akadály- és terepfutó versenyek is.

Mindezen küzdelmek és tapasztalatok után úgy éreztem eljött az idő, hogy most már én legyek az aki segít másoknak az egészségesebb életmódra váltásban, és 2019 elején megnyitottam a FITT PONT studiót, ami nagy örömömre el is érte célját: egyre többen jönnek hozzánk, hogy elmenekülvén a napi gondok elől, egy jó edzést követően nagyobb energiával vegyék ki részüket a következő napok feladataiból. Életmódváltó programunk keretein belül sikerült több nőnek, édesanyjának segíteni, hogy elérje álmai alakját. Inzulin, pajzsmirigy, magas vérnyomás problémáikon a sporttal és táplálkozási tanácsokkal tudok segiteni.

A sport számomra az élet, a levegő, a szabadság, a feltöltődés. Hiszem és vallom, hogy a sport gyógyítja a lelket és építi a testet. Segít a hétköznapokat túlélni, a stresszt levezetni, hogy fittebbek és egészségesebbek legyünk. Vendégeimnek igyekszem átadni a sport szeretetét, hogy mindenki találja meg azt a mozgásformát amiben jól érzi magát, amitől több lesz, amiből újra és újra erőt tud meríteni.

FITT PONT - fitness & beauty | Szabadbattyán, Erzsébet tér 5. | email: info@fittpont.hu | tel.: (70) 376 8991