FITT PONT - elérhető célok, mindannyiunk számára

A FITT PONT mozgás- és szépségstudió 2019 februárjában nyitotta meg kapuját a Székesfehérvár tőszomszédságában lévő Szabadbattyán községében. Legfőbb célunk, hogy azon vidéken élő emberek számára is elérhetővé tegyük a mozgáskultúra adta előnyöket, akik a sok munka mellett már nemigen tudnának még erre is időt és kitérőt kanyarintani egy forgalmas nagyvárosban.

A dolgos hétköznapok során felgyülemlett stressz és feszültség levezetésére a legjobb megoldás mindig a testmozgás. Az emberi szervezet mozgásra van tervezve, ha nem mozog, leépül. A rendszeresen végzett mozgás jót tesz a testi-lelki egészségünknek. A mozgás javítja az állóképességünket, a teljesítőképességünket, általa kitartóbbá válunk. Létfontosságú az egészség megőrzése szempontjából, és döntő szerepe van az ideális testsúly elérésében és megtartásában.

Fitness és sportprogramjainkon kívül más módon is biztosítjuk, hogy testileg és lelkileg egyaránt harmóniában légy önmagaddal és környezeteddel. Szépségápolási szolgáltatásaink mellett masszázsterápiákkal és szoláriumainkkal is várjuk töltődni vágyó vendégeinket!

FITT PONT - fitness & beauty | Szabadbattyán, Erzsébet tér 5. | email: info@fittpont.hu | tel.: (70) 376 8991