SZOLÁRIUM

Kedves barnulni vágyók! A FITT PONT szoláriuma két, minden igényt kielégítő és korszerű csokicsöves berendezéssel vár benneteket. Választhattok, hogy álló vagy fekvő szoláriumban akartok-e barnulni, és a lehető legbiztonságosabb módon, 3-6 perc alatt magadni a bőrnek és a szervezetnek a szükséges D vitamint.

Miért egészséges a Csokicső?

A Chocolate Brown csokicső az átlagosnál rövidebb ideig vált ki válaszreakciót (barnulást) a bőrből. A melanin termelés általánosan a szolizást követő 1-1.5 óra alatt lezajlik. A gyors lefolyású „választ” a szervezet kevesebb energia felhasználásával küzdi le. Ha a védekező mechanizmust kevésbé vesszük igénybe megállapíthatjuk, hogy kisebb mértékű volt az őt ért támadás. A kisebb mértékű védekezőreakció egyértelműen és kizárólag pozitív hatást jelent ami biztonságosabb szoláriumozást eredményez a szoláriumozók számára. Természetesen a mérték nem elhanyagolható szempont. Ez csak az ésszerű mértékek betartására vonatkozik!

Milyen veszélyek leselkednek rátok a szoláriumban?

Az egyetlen és legfontosabb dolog a megelőzés és a mértékletesség. Ha túlzásba viszitek a szolizást leéghettek, ami köztudottan nem egészséges. Semmi mást nem kell tennetek csak megfelelő szoláriumozási időt választani a szoliban. Ezt úgy tudjátok biztonságosan beállítani, ha tudjátok mikor szoliztatok vagy napoztatok utoljára? Ha 3 hétnél régebben az olyan mintha előröl kezdenétek a barnaság építését. Így maximum 6 percet szolizzatok! (ezek a számok a csokicsövekre vannak beállítva, de abból nem lesz baj, ha minden más esetben is betartjátok) Ezt nagyon egyszerűen meg tudjátok állapítani, de fontos be is tartani. Az esztétikus bőrszín elérése lassú folyamat, legalább is lassabb mint gondoljátok, így mindenképpen szükség van a türelmetekre. Ne akarjátok a folyamatot, sem hosszabb szolizási időkkel sem sűrűbb szolizással befolyásolni, mert nem lehet. A leégést minden esetben el kell kerülni, mert tudjátok csak az ésszerű mértékű szoláriumozás egészséges!

FITT PONT - fitness & beauty | Szabadbattyán, Erzsébet tér 5. | email: info@fittpont.hu | tel.: (70) 376 8991