MASSZÁZS

A masszázs népszerű terápiás módszer az izomfeszültség enyhítésére, az izomgörcsök és gyulladások, a vizesedés, különféle izomfájdalmak és az izommerevség megszüntetésére. Tudjon meg többet arról, milyen típusai léteznek, és hogyan fejtik ki ezek kedvező hatásukat. A masszázs a testre mint egészre hat. Népszerű módja az izomfeszültség, izomgörcsök és -gyulladások a vizesedés, az izommerevség és különféle izomfájdalmak kezelésére.

További előnyei, hogy javítja a keringést (vér- és nyirokkeringést), az általános rugalmasságot, fokozza hajlékonyságunkat, és növeli a szövetek rugalmasságát is. Ahogy a terapeuta a kezei vagy speciális eszközök használatával ritmikusan gyúrja, dörzsöli és simítja az izmokat, felpezsdíti a vérkeringést. A véráram szállítja az oxigént és a tápanyagokat, és kulcsszerepet tölt be abban, hogy az izmok ki tudják üríteni a salakanyagokat, például a tejsavat, amely görcsök hatására gyűlhet fel az izmokban, és fájdalmat okoz.

Ahhoz, hogy az egész test egészséges legyen, alkotóelemei - a sejtek - összességének kell egészségesnek lennie. A szervezet egyes sejtjeinek állapota a bőséges vér- és nyirokellátástól függ, hiszen ezek a testnedvek biztosítják számukra a tápanyagokat és az oxigént, valamint szállítják el belőlük a salak- és a méreganyagokat.

A fentiek fényében könnyen beláthatjuk, miért is olyan fontos a jó keringés egészségünk szempontjából, és miért lehet a masszázs olyan jótékony hatással az egész testre, már akkor is, ha csupán a keringésre gyakorolt pozitív hatását vesszük figyelembe.

Elérhetőség és időpont egyeztetés:

Németh Beáta - masszőr
Tel.: +36204626577

FITT PONT - fitness & beauty | Szabadbattyán, Erzsébet tér 5. | email: info@fittpont.hu | tel.: (70) 376 8991